Over de Melkvee Vakdagen

Organisatiebureau CNO-Expo uit Rijssen organiseert op 6 en 7 september 2017 de Melkvee Vakdagen voor Zuid-Nederland en België. Landgoed Velder te Liempde is de gastheer van het nieuwe evenement. Het evenemententerrein kent een rijke historie van evenementen. Een van de eerste stamt al uit 1948, de land- en tuinbouwwerkdagen. Dit evenement trok grote aantallen bezoekers, meer dan 100.000.

Het is dan ook niet voor niets dat Johan Wolters, organisator in hart en nieren en directeur van CNO-Expo, heeft gekozen voor Landgoed Velder als thuisbasis voor zijn evenement. “Hier ligt zo’n rijke historie, dat sprak mij gelijk aan. Ik heb al een paar jaar het idee om hier in Liempde weer een sterk evenement te organiseren. Nu ga ik tezamen met mijn team letterlijk de koe bij de hoorns vatten. De Melkvee Vakdagen zijn bestemd voor alle melkveehouders en zij zullen op dit evenement alles kunnen vinden voor hun vak, allerhande zaken waar ze dagelijks mee te maken hebben.”

Wie zijn wij?

U wilt uw zakelijke doelstellingen verwezenlijken en overweegt beursdeelname aan de Melkvee Vakdagen. Wanneer u voor het eerst deelneemt aan een beurs, komt daar veel bij kijken. U staat er echter niet alleen voor! Het team van CNO-Expo zal uw deelname begeleiden vanaf het moment van inschrijving, waarbij u mag rekenen op onze expertise. Ook ondersteunen wij u graag bij het uitwerken van ideeën, het voorbereiden van een promotionele productinnovatie tijdens de beurs of een activiteit die u wilt gaan ontplooien.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Graag gaan wij met u rond de tafel om onder het genot van een kop koffie, u vrijblijvend te adviseren het maximale uit uw beursdeelname te halen. Samen staan wij sterk!

Melkvee Vakdagen Zuid-Nederland & België wordt het Platform voor:

  • Boeren
  • Product
  • Retail
  • Politiek
  • Eindgebruiker
landgoed-liempde

(Bekijk de ligging door over de afbeelding te gaan met de muis of met je vinger.)